fredag den 3. april 2015

Belgien dag 1 - Ankomst

Flade lange lige strækninger, mange drivhuse og en masse hvidt brød. Ja sådan har du beskrivelsen af en MEGET lang tur, men også en hyggelig social tur ned igennem Tyskland, Holland og Belgien.
På trods af påskeferien, var skolen ikke lagt på hylden der hjemme. Især tysk undervisningen var i højsædet, eller noget af den.… STAU !! Også kaldet KØ… Turen tog os 12 timer godt hjulpet på vej af 2-3 timer i selskab med kø kørsel.

Vi ankom torsdag aften kl. 20.00 og vi alle så meget langt efter aftensmaden. Vores meget toldmodige ledere fræs rundt efter at finde noget mad, da hotellet først lige var åbnet, og var halv pension bestående af morgen og middagsmad.
 Vi er de eneste gæster på hotellet. Det er egentlig et tilfælde at vi overhovedet har kunne få noget sted at overnatter under vores ophold. Stort set alle hoteller har været fuldt booket siden vinterferien pga. Flandern rundt, som bliver kørt godt 30 km syd for Gent, som bliver vores opholdssted de næste 4 dage.  Hotellet er et ro sports hotel, som lige er åbnet. Værelserne er indrettet med 2 køjesenge med 3 personer på hvert værelse.

Vi har lige fået indtaget en god omgang morgenmad, efter en god nats søvn. Maverne er fulde og vi venter egentlige bare på at kunne komme ud få rullet benene godt igennem. Inden vi lørdag middag starter vores 3 dages løbsprogram ”i det belgiske”.  
Vejret lover små 8-10 grader med let overskyet himmel, hvor der er 60% chance for at få solen at se. Der skal derfor nok være en del blege ben, som bliver luftet trods den kolde forårsluft. Især holdets viking Simon Holm har allerede meldt ud at det bliver 3 dage i kort/kort ;-) Andet kan jo ikke gøre det :P

Simon der er holdets Viking 


Man kan allerede godt mærke at vi er i et cykel venligt land. Rigtige mange mennesker på meget lidt plads giver ikke meget til overs til cykelrytterne, men det virker som om byen Gent er indrettet med gode cykelforhold. Vi er derfor alle fortrøstningsfulde og glæder os til en fed oplevelse med HCK.
Jeg vil løbende lave lidt opdateringer med løbs forventninger og Resume med de kommende dages cykelløb.  

Afslapning inden dagens rulle tur 








Ingen kommentarer:

Send en kommentar