fredag den 3. april 2015

Løbs forventning og rulletur

1. Løb i Belgien

Cykelløb i Belgien bliver som oftest afholdt på små kringlet veje, hvor ruten ligger omkring 1 by. Det vil sige mange omgange på ruter af 5-15 km. Det giver et meget publikumvenligt løb.
Ude ved mange af løbende bliver der afholdt byfest med et stort setup. Det gør at løbsarrangørende afholder mange små konkurrencer under løbet. Lidt som man kende det har hjemme fra gadeløbende.

Baisieux (Belgien) Lørdag d. 4 April
Løbet bliver afviklet på en 8.2 km rundstrækning. Vi skal forbi mål 11 gange. Det giver os et løb på ca. 90 km.

Ruten er flad med 50 højdemeter pr. omgang, som er fordelt jævnt ud over ruten. Det giver nogle lange stykker med rullende bakker. Ifølge dmi skule det blive stille vejr, med 10 grader. Jeg satser på et hurtigt løb, med en del tons. Kun afbrudt af 4-5 tekniske 90 graders sving. Jeg tror at vinderen skal findes blandt en lidt større udbryder gruppe. Vi satser på at dominere løbet som et samlet hold. Så må vi jo se, hvordan vi står når sejrsskamlen skal indtages ;-)