søndag den 5. april 2015

Løbs forventninger til søndagens løb i Belgien

Søndag d. 5/4 Cykelløb i Erpe (Blegien)
Løbet bliver kørt ca. 30 km ude for Gent. Vi har derfor haft en mand ude for at lave en hurtig recon på ruten, så vi ikke ligesom i går ender ud med at køre på en helt anden rute end forventet.
Løbet bliver kørt på samme måde med samme type set-up som dagen forinden. Ruten er mere kuperet med et par skarpe stigninger. Specielt skildre 2 sig ud, ca. halvvejs på ruten skal vi op over en 700m stigning på 5% i snit, kort efter rammer vi en mere teknisk stigning med mange sving undervejs op. Jeg forventer at udskilning sker bagfra på den lange stigning, mens rykkende kommer på den mere tekniske opkørsel, hvor man ikke kan se så langt frem.

Billeder fra lørdagens cykelløb 





Lidt som igår, og så alligevel ikke helt. 

Vi får ikke på samme måde brosten som i går, men vi bliver ikke helt foruden det bølgende underlag. Vi efter den sidste hårde stigning kaste cyklerne ned igennem 2 små byer, hvor underlaget kommer til at være en mellemting mellem fliser og store brosten. Jeg regner ikke med at det kommer til at påvirke vores kørsel. Vejret lover blå himmel med 10-12 grader med en meget let vind.
Taktikken bliver modsat i går lagt ude ved ruten. Da vi ikke på forhånd kan vide os sikre på de andre startende konkurrenter. Vi vil dog prøve at præge løbet via en defensiv tilgang de første par omgange.
Jeg vil selv prøve at være godt fremme under hele løbet, da der er mange tekniske aspekter undervejs, som i sidste ende kan have en negativ indflydelse på ens resultat. Et styrt i feltet kan hurtigt skabe kaos, især når vi med høj puls efter den sidste opkørsel skal ned igennem byen med flisebelægningen som underlag.
Jeg håber på et hårdt løb, hvor vinderen skal findes blandt et meget udtyndet felt. Gerne i en afsluttende spurt.


For fotos og andre opdateringer like og følg 

HCK´ facebook side: https://www.facebook.com/pages/Hammel-Cykle-Klubs-Junior-Hold/1508543856038570?fref=ts





Ingen kommentarer:

Send en kommentar