fredag den 26. juni 2015

Optakt til DM i Rønde

Junior DM 2015

125 km fordel på en 13,9 km rundstrækning af 9 omg.


Start og mål bliver på Hovedgaden i Rønde. Hvilket især selv gør løbet publikumsvenligt. Ligsom ruten i sidste weekend i Thy, vil også denne rute være meget krævende og indeholde 171 højdemeter pr. omgang.

Selve ruten:


Se ruten her: http://ridewithgps.com/routes/4353111
Ruten har især 2 ekstrem hårde stigninger og alene stræknigen omkring opløbsbakken byder på 70
højdemeter. Desuden er ruten på visse strækninger, og især den sidste del meget kurvefyldt med en del sving, hvilket giver udbrydere en fordel da ryttere i feltet vanskeligt vil kunne se ryttere i front, og på den måde hurtigt vil miste overblikket og motivationen for at køre dem ind igen. Samtidig vil en velfungerende udbrydergruppe på 6-7 mand kunne holde dampen højre oppe igemmen svingene end feltet.

Løbets udvikling
Der er lagt op til et urtroligt hårdt løb, hvor udskilningen kommer til at ske bag fra på bakkerne. Løbet bliver vundet fra fronten, ved at køre med i den udbrydergruppe som kommer til at ryste sig fri med rå power på en rutens hårdeste stigninger. Der vil desuden være lagt op til en dans imellem de stærkeste ryttere, da alle gerne vil ud og vise hvad de kan frem mod en evt. VM udtagelse. Derfor vil en underdog af en rytter kunne tage guldet, hvis han ellers formår at udnytte den interne rivalisering af landsholdsryttere.

Når alt det så er sagt, så vil det klart være en værdig vinder som kommer til at stå øverst på skamlen efter løbet. Ruten er med til at sikre et utroligt hårdt og udfordrende cykelløb hele vejen rundt.'

Jeg ser personligt frem til løbet, jeg har fået kørt en del hårde træningspas efter Thy. Hvilket var mit første cykelløb efter en længere skadespause. Derfor er formen nok hellere ikke helt i top til at køre om sejren. Min rolle i løbet bliver derfor at hjælpe HCK frem til gevinst, og samtidig selv holde mig i spil, hvis benene nu alligvele går hen og slynger et top resultat af sig

Det er DM og alt kan ske.... for dem som har benene til det ;-)















Ingen kommentarer:

Send en kommentar