onsdag den 2. december 2015

Tilbage til gutterne - Træningssamling med Teamet (27-29/11)


Efter en hyggelig fredag aften med et par jule bajser, var det afsted lørdag morgen/halv nat, da mødetiden var 09.00 til orienteringsmøde for forældrene. Det var nu egentlig heldig nok, for så nåede regnen at stille af + teamets ledelse havde været forbi og ryddet den lokale bager. Og det siger man jo ikke nejtak til i November :D

Rystesammen 

Efter mødet drog vi afsted ud i vinden og folk fik taget nogle fine føringer. Vi vare så privilegeret at kunne få lidt modstand af u23 holdet, som vi var sammen med weekenden igennem. Efter små 3 timer og 2 par lettere kolde fødder stod den på et hurtigt varmt bad, og fik lidt mad.Lederne havde set deres snit til at få lidt gratis arbejdskraft, så 2 senge skulle pludselig samles på tid under noget de kloge hoveder kalder "Team Building" Det hele kulminerede i et godt grin. Da det andet hold havde lagt en lidt for smart game-plan, hvor de modsat mit hold valgte at bygge sengen ude i hallen, også flytte den ind i sovesalen. En i starten smart plan, der gav god arbejdsplads omkring den store køjeseng, som selvfølgelig til sidst ikke kunne komme igennem døren. Hvilket betød at en hel del skruer som skulle ud igen. Alt imens mit hold og jeg grinende svang benene op i vores vel konstruerede køjesenge, inden aftensmad på den lokale kinesiske buffet. Som btw havde en konge tag-selv is :-) 





Søndag var en lidt mere strukturede affære, hvor morgenmaden og en velproduceret kakao var samlingspunktet, inden vi cyklede ud og mødte Slagelse Cykel Ring. I det der kunne betegnes som stilhed før stormen, ("Gorm")


Det blev til 2½ time på omgange med TTT-simulering undervejs. Du kan dykke dybere ned i træningen lige her: 
https://www.strava.com/activities/441618216


Nye sponsorer = nyt navn 


Barrieren er sat højt for næste sæson, med nye interessenter som er ivrige efter at skyder penge i projekt "danmarks bedst velfungerende junior team" 
For 2016 hedder holdet derfor Team BH Fabin Sport - Slagelse Elite, Powered by Georg Berg A/S og du kan finde ud af mere om hele teamet her:  https://www.facebook.com/bhfabinsport/

1 kommentar:

  1. Det må jeg sige super god og dejlig læsning... dejligt at følge med i ;)

    SvarSlet