fredag den 18. marts 2016

Påskeferien starter hårdt ud i år: Rund-um-ascheffel +GP UCI Bob Jungels Cup

 

Denne uge har stået på restitution uden de helt store træningstimer. Pausen af cyklen har været tiltrængt og har gjort mig godt. Kroppen og hovedet har været liidt slidt her efter Kuurne Brussel Kuurne. Træning vinteren igennem har fungeret rigtig godt, og jeg vil nu bare igang med at kører cykelløb hver weekend :D

Rund um Asscheffel Lørdag d. 19 Marts 2016


 Effektiviteten og strukturen uge efter uge har rykket mig utrolig meget, og jeg er et helt andet sted formmæssigt end de forgående år. Det er dog også opslidende i længden og efter hårdt arbejdet skulle der gerne komme et par sjovt cykelløb. Man træner jo lige netop for når man skal i kamp. Næste udfordring med Team BH Fabin Sport bliver Rund Um Asscheffel, som er en åbnings-klassiker for mange danskere.

Turen rundt i Nordtyskland imorgen bliver kørt på halvstore men kringlede veje. Terrænet er lettere kuperet med en del rullende bakker med ruteprofilens største ved målstregen. Mange af de startende er nok lettere nervøse samt ekstra ivrige for at komme igang med deres sæson. Så når starten går bliver det nok, som en anden flok køer der skal på græs efter en lang og kold vinter. Jeg kommer ikke til at tage nogle chancer, og løbet bliver for mit vedkommende brugt som opvarmningsløb inden UCI-løbet Bob Jungels Grand Prix om søndagen i Luxembourg. 

GP Bob Jungels UCI Søndag d. 20 Marts 2016 

Vi er 6 startende ryttere som er udtaget fra teamet af. Holdet er bygget op omkring de udtagende fra d. 28 Feburar (K-B-K) med Nicolai Clausen som ny ekstra forstærkning. Han er 1. års Junior, men med en kropsbygning meget alla min, så vil hans lette struktur på passe godt ind til hvad løbets arrangørene har angivet til at være en meget kuperet rute - set ud fra antal højdemeter. 

Vi skal kører på en 12 på en 10,7 km "kort" rundstrækning, der for hver omgang indeholder 136 højdemeter. Ialt skal vi kører 130,8 km)



Søndag den 20. marts står Team BH Fabin Sport – Slagelses U19 team klar til præsentation i årets andet UCI løb, Grand...
Opslået af Team BH Fabin Sport - Slagelse Elite på 17. marts 2016


Direkte link til ruteprofilen: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=dyimfrjitxgpmxdx







Ingen kommentarer:

Send en kommentar